Hirdetés

Kiderült, mit gondol Keanu Reeves a Cyberpunk 2077-ről

|

A színész bizony már játszott a CD Projekt Red játékával.

Hirdetés

Sok remek cím jelent meg az utóbbi időszakban, azonban az idei év tartogat még egy olyan alkotást, amelyre hosszú évek óta várnak már a játékosok, de hamarosan talán már tényleg megkaparinthatják azt.

Ez a Cyberpunk 2077, amiben még a sokak által kedvelt Keanu Reeves is szerepet kapott, és nagyon úgy tűnik, hogy a színész nemcsak a munkája végett foglalkozott a kalanddal, hanem bizony ki is próbálta azt.

Hirdetés

Egy befektető ugyanis nemrég arról érdeklődött, hogy mit gondol Reeves a Cyberpunk 2077-ről, mire a CD Projekt vezérigazgatója, Adam Kiciński elárulta, hogy a színész már játszott a játékkal, és a válaszból az is kiderült, hogy bizony imádja is azt. A CEO viszont úgy tudja, hogy Reeves még nem ért a történet végére.

A Mátrix- és John Wick-filmek sztárjának játékbeli karaktere, Johnny Silverhand egyébként várhatóan elég fontos szereplője lesz a Cyberpunk 2077 cselekményének, szóval szerencsére nemcsak egy-egy jópofa cameo erejéig találkozhatunk majd vele.

Ti várjátok már a játék megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)