Hirdetés

Baby Yoda sem marad ki a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagából, de az örömünk nem lehet teljes

|

A Star Wars: The Skywalker Saga a megjelenés után is nagyon izgalmasnak tűnő tartalmakkal fog bővülni.

Hirdetés

Nincs LEGO-játék DLC-k áradata nélkül, jól tudják már ezt hosszú ideje a széria rajongói. Természetesen ezen aranyszabály alól a hamarosan érkező LEGO Star Wars: The Skywalker Saga sem képez kivételt. Most pedig immár azt is tudjuk, egészen pontosan milyen extrákat tartalmaz majd a játék szezonbérlete. 

Ezek egy részét ráadásul már a megjelenés napján el fogják érni azok, akik hajlandók egy kicsivel többet fizetni Skywalker Sagáért, és megveszik a Character Collection Season Passt is.

Hirdetés

Április 5-én, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga megjelenésével párhuzamosan jön ugyanis az első pár, karaktereket tartalmazó DLC-csomag. A The Mandalorian Season 1 Character Packben maga Mando és a nem játszható karakterként megjelenő Grogu, valamint Cara Dune, IG-11, és Kuiil kap helyet. A Solo: A Star Wars Story Character Packben pedig a fiatal Han Solo, a fiatal Chewbacca, a fiatal Lando Calrissian, Qi'ra, Tobias Beckett, és Enfys Nest.

Szintén ezen a napon kapjuk meg a The Classic Characters Packet és a The Trooper Packet - ezek a szezonbérleten kívül, külön csak később válnak megvásárolhatóvá. Az előbbi csomagba Luke Skywalker, Leia hercegnő, Han Solo, Darth Vader és Lando Calrissian került, az utóbbiba pedig különböző rohamosztagosok (Death Trooper, Incinerator Trooper, Range Trooper, Imperial Shore Trooper, Mimban Stormtrooper).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Tematikus csomagokkal folytatódik a buli, április 19-én érkezik a Rogue One: A Star Wars Story Character Pack, a következő karakterekkel: Jyn Erso, Bodhi Rook, Cassian Andor, K-2SO, Chirrut Imwe, Baze Malbu, Krennic igazgató. Május 4-én (mikor máskor) pedig zárul a kör, ekkor ismételten két új karakterpakkot kapnak meg a szezonbérlettel rendelkezők.

Az első a The Mandalorian Season 2 Character Pack (benne Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo Katan, Fennec Shand, és Moff Gideon kockásított másaival), a második pedig a Star Wars: The Bad Batch Character Pack (nem túl meglepő módon a The Bad Batch csapat tagjaival: Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair, és Echo).

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PC-re, Nintendo Switchre, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, valamint PlayStation 5-re fog megjelenni 2022. április 5-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)