Hirdetés

Kiderült néhány dolog a Marvel's Wolverine-ről

|

Például az, hogy véres lesz, de egy Wolverine játéknál ezen egyáltalán nem lepődünk meg, sőt, el is várjuk.

Hirdetés

Az Insomniac Games jellemzően több projektet is futtat párhuzamosan, de a legtöbb figyelmet most minden bizonnyal a 2023 őszén érkező Marvel's Spider-Man 2 kapja a csapatnál. Idén valószínűleg erről fognak leginkább beszélni, hiszen annak ellenére, hogy hónapokra vagyunk a megjelenéstől, még nem tudunk mindent a várható újdonságokról, ködös az is, hogy mire számíthatunk a történettől, és milyen arányban jut szerephez Peter Parker, valamint Miles Morales.

Ha ezzel kapcsolatban minden kiderült, és a csapat boldoggá tette mind a játékosokat, mind a PlayStation Studiost egy újabb sikeres, több millió példányban fogyó alkotással, jöhet a következő nagy dobás - talán nem is olyan sokára.

Hirdetés

Az általában pontos belsős információkkal rendelkező Jeff Grubb a Marvel's Wolverine-ről mesélt pár dolgot. Állítása szerint - nem meglepő módon - a játék M-es (18+-os) értékelést fog kapni, véres lesz, szakadnak majd a végtagok, ellentétben a Marvel's Spider-Mannel, ahol az ellenfelek nem tépődnek darabokra, csak a padlón fekve nyöszörögnek. Nem egy nyílt világban járhatunk, csak félig lesz nyitott, alighanem úgy, ahogy például a God of War: Ragnarök. Elmondta továbbá, hogy a jelenlegi tervek szerint 2024 őszén érkezhet, de nem kizárt, hogy 2025-re fogják csúsztatni.

Ezeket az információkat az Insider Gaming is megerősítette saját forrásaitól. Amíg bármi hivatalosat nem hallunk,

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)