Hirdetés

Kiderült néhány részlet a The Wolf Among Us 2-ről

|

A legtöbb információra még várni kell, de egy ismert szivárogtató már elárult pár apróságot.

Hirdetés

Bár már 2019-ben bejelentették, hogy készül a The Wolf Among Us második szezonja, valójában azóta se sok minden derült ki a projektről, és a csapat a The Game Awardsra sem ezzel készült, hanem a The Expanse játék bejelentésével.

De a rajongóknak nem szabad feladniuk a reményt, hiszen a múlt héten érkezett egy helyzetjelentés a fejlesztőktől Twitteren, amelyből kiderült, hogy a fejlesztés halad, és a következő Game Informer magazin számában egy bővebb cikket olvashatunk majd a folytatásról. 

Hirdetés

Erre még várni kell, most viszont az egyik iparági bennfentes, Shinobi602 előre elárult néhány apróságot egy tweetben. A poszt alapján a fejlesztés teljes gőzerővel halad az Unreal Engine segítségével, a forgatókönyv kész, a mocap munkálatok zajlanak. A sztori hat hónappal az első szezon eseményei után játszódik, a téli New Yorkban. 

Korábban úgy hittük, hogy a csapat szakított az epizodikus formulával és teljes játékként fog megjelenni a The Wolf Among Us 2, ám Shinobi602 szerint nem ez a helyzet. Külön részekben kapjuk meg a folytatást, viszont ezek néhány hetente és nem pár havonta érkeznek majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A stúdió terve állítólag az, hogy már azelőtt befejezi a teljes játékot, hogy a legelső epizód megjelenne, így remélhetőleg nem lesz se csúszás, se időközben fellépő financiális problémák. 

A Telltale Games 2022 elején fog megosztani hivatalos részleteket. Addig is reménykedünk, hogy minden rendben. Ti szerettétek az első szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)