Hirdetés

Tényleg PlayStation-exkluzív karakterként érkezik Pókember a Marvel's Avengersbe

|

Legalább nem kellett sokáig ezen rágódnunk, egészen konkrét választ kaptunk a Sony részéről, és ennek bizony sokan nem fognak örülni.

Hirdetés

Ma reggel mi is beszámoltunk arról a felvetésről, miszerint Pókember PlayStation-exkluzív karakterként csatlakozhat a Marvel's Avengers gárdájához. Még a szerkesztőségen belül is heves vita alakult ki arról, hogy mindez mennyire reális, de nemrég épp az az online viszonteladó, vagyis a Base.com  vonta vissza állítását, akinél korábban megjelent a szöveg, miszerint Pókemberként is játszhatunk majd a Marvel's Avengersben, azonban kizárólag csak PlayStation 4-en. 

Hirdetés

Az amerikai IGN felvette az oldallal a kapcsolatot, amelytől heves bocsánatkérések közepette megérkezett a téves termékleírásról megerősítő válasz is. Az üzemeltető arra is felhívta a figyelmet, hogy a hibás információ gyakorlatilag a 2019-es E3 óta ott virított, eddig egyszerűen nem vette észre senki.

Én pedig már épp befejeztem az erről szóló anyag megírását, amikor kezdhettem is elölről az egészet, mivel befutott a hivatalos PlayStation Blogon a bejelentés: mégis igaz a hír! 2021 elején valóban PlayStation-exkluzív, ingyenes DLC-ként fog Pókember behálóhintázni a Crystal Dynamics játékába, illetve ahogy a többi hős, ő is kap majd egy halom különböző jelmezt, illetve képességet.

Base.com  tehát hiába tagadta a dolgot, a Sony elébe ment az esetleges további szivárgásoknak, és maga jelentette be ezt a dobást, ami teljesen bizonyos, hogy az öröm hangjai mellett rengeteg indulatot is szül majd. Pókember a Marvel univerzumának legnépszerűbb karaktere, így elég merész húzást őt kizárólag a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékosok rendelkezésére bocsátani - erre nem is lett volna semmi szükség, hiszen a Sony csak a filmadaptációs jogokat birtokolja. Sólyomszem mondjuk legalább mindenki számára elérhető lesz, de ez gondolom sovány vigasz. 

A Marvel's Avengers szeptember 4-én fog megjelenni PC-re, Google Stadiára, PS4 és Xbox One konzolokra, valamikor később pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)