Hirdetés

Kiderült végre az A Plague Tale: Requiem megjelenési dátuma

|

Június elején még csak annyit mondott a kiadó, hogy 2022-ben jelenik meg az A Plague Tale: Innocence folytatása, a Requiem.

Hirdetés

Ha néhány évvel ezelőtt lennénk, valószínűleg az E3 alatt kiderült volna minden fontos megjelenési dátum, megismerhettük volna az összes, 2022-re tervezett játékot alaposabban, aztán a gamescom során még többet tudhattunk volna meg róluk. Most azonban más időket élünk, mindenki szeretne magának egy kis figyelmet, ezért a nyár folyamán valószínűleg minden hétre jut valami fontos bejelentés.

Mára például az A Plague Tale: Requiem megjelenési dátumát hozta a Focus Entertainment, egy hosszabb gameplay bemutató kíséretében.

Hirdetés

Amiciát és Hugót 2022. október 18-ától kísérhetjük el újabb, izgalmas kalandokra a kegyetlen középkorba, ahol sajnos változatlanul áradnak a patkányok, hiába tettük az Innocence végén, amit tettünk. A lopakodás ismét főszerephez jut. A gameplay videót alább találjátok.

Az A Plague Tale: Requiem már csak PC, PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon lesz játszható, valamint a felhő segítségével Nintendo Switchen. A Game Pass előfizetői PC-n, konzolon és a felhőn keresztül további platformokon (akár mobilokon vagy játékra nem alkalmas gépeken) is extra költségek nélkül játszhatják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)