Hirdetés

Ezek lesznek 2021 első PlayStation Plus ingyenes játékai

|

A Sony változatos felhozatallal nyitja az évet, három izgalmas játékot kapnak a PS Plus előfizetők.

Hirdetés

A PlayStation kicsit sokáig várt a legújabb PlayStation Plus játékok bejelentésével, viszont végre kiderült, hogy milyen alkotásokat húzhatnak be ingyen a szolgáltatás előfizetői 2021 januárjában. A kínálatba ezúttal egy PS5-ös, valamint két PS4-es játék került.

A decemberi rotációt követően 2021. január 5-én már hozzá is adhatjuk a könyvtárunkhoz a Shadow of the Tomb Raider és a Greedfall PlayStation 4-es játékokat, az új generációs konzolon pedig a Maneater lesz elérhető. 

Hirdetés

A Tomb Raider sorozat legutóbbi darabját talán nem szükséges bemutatni senkinek, Lara Croft kalandjai mellett pedig a Greedfallban egy 17. századi fantasy-világot fedezhetünk fel. A Maneater nyílt világú RPG-ben egy cápa bőrébe bújva pusztíthatunk, az sem olyan rossz móka.

Nektek hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)