Hirdetés

Kiegészítőt kap 2021 egyik legjobb stratégiai játéka, ráadásul nem is kell rá sokat várni

|

A Humankind első nagy tartalmi bővítménye az afrikai kontinensre fókuszál.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy 2022 januárja a váratlan bejelentések és a gyors megjelenések hónapjaként kíván bevonulni a videojátékok történelmébe, mert a Serious Sam: Siberian Mayhem után máris itt az újabb versenyző az Amplitude Studios tavaly debütált 4X-es stratégiai játéka, a Humankind kiegészítője képében.

A Civilization széria hosszú évek után végre komoly kihívót kapott, amely jóllehet, nem tudta minden tekintetben felülmúlni a piacvezetőt, olyan erős alapot jelent, amelyikre a későbbiekben bátran lehet építkezni. Egy esetleges folytatás még nagyobbat szólhat.

Hirdetés

Szám szerint hattal növeli a Cultures of Africa a játszható kultúrák körét, így mindegyik korszakra jut majd egy-egy új. Időrendben haladva a gyorsan terjeszkedő bantukkal kezdünk, majd utánuk a földművelő garamantokon a sor, akiket a kereskedő mentalitású szuahélik követnek. Negyedikként jönnek a maszáj törzsek, rögvest utánuk az etiópok, míg legvégül a nigériaiakkal zárunk.

Rajtuk kívül még hét független nép, a narratívát befolyásoló tizenöt esemény, és öt afrikai csoda (a Kilimandzsáró, a Viktória-vízesés, a Nátron-tó, a Zuma-szikla és a dzsennéi Nagy Mecset) alkotja a fizetős bővítményt. A Humankind: Cultures of Africa január 20-ától keresendő a Steam, az Epic Games Store és a Windows Store virtuális polcain.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)