Hirdetés

Kifizettek 35 400 forintot, és egy éve várnak a Redfall extra tartalmaira

|

Nemrég ünnepelte első születésnapját a vámpíros lövölde, de ahogy a vásárlókról, úgy erről is megfeledkezett az Xbox, a Bethesda, de még az Arkane csapata is.

Hirdetés

Ha a Suicide Squad: Kill the Justice League-et illetően arra a jutottunk, hogy közel lehet számára a vég, akkor a Redfall vonatkozásában még inkább helytálló ez a kijelentés. Az immersive simek világában nagymenőnek számító Arkane austini stúdiója ismeretlen terepre merészkedett a kooperatív shooterrel, amelynek koncepciójában volt ugyan potenciál, de a végeredmény csupán azt bizonyította, hogy vámpírvadásznak lenni szívás.

Mivel a Game Passbe is bekerült, nem kizárt, hogy van, aki még ellövöldözget benne, de a steames felhasználói bázis hamarabb elfüstölt, mint a napfényen felejtett Drakula. Már a 6124 fős mindenkori csúcs sem számított éppenséggel acélosnak az egyszerre aktív játékosok számát tekintve, de hogy például az elmúlt 6 hónapban egyetlen alkalommal sem lépte át ugyanez a mutató a 200 főt, az meglehetősen lehangoló.

Hirdetés

De ennél is aggasztóbb, hogy azok a vásárlók, akik a teljes árú, Xboxon 25 990 forintért kínált játékra még ráköltöttek további 9900 forintot a Bite Back Edition tartalmaiért, a mai napig nem jutottak hozzá a csomagban rejlő extrákhoz (két új vámpírvadász, fegyverskinek, öltözékek). Tavaly novemberben, a legutóbbi frissítés kiadásakor jelezték a fejlesztők, hogy dolgoznak az új hősökön és további update-eken, de ezekről majd 2024-ben mesélnek.

Időközben eltelt az év első harmada, de senki sem törte meg a rádiócsendet, még a megjelenés első évfordulóját - ami május 2-án volt - sem használták ki arra, hogy valami biztatót mondjanak a közösségnek, vagy legalább felköszöntsék a szülinapost. A Bethesda és az Xbox sem állt elő tortával, lufikkal, szülinapi jókívánságokkal. Hogy elfelejtették, vagy csak nem érdekli őket, nem tudjuk. De aligha érezhetik most magukat jól, akik már egy éve várják, hogy megkapják, amiért fizettek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)