Hirdetés

Kihagyhatatlan THQ kollekció a Steamen

|

A korábban megejtett THQ Humbe Bundle semmi ahhoz a csomaghoz képest, amit a Steamen szerezhettek be "THQ kollekció" néven.

Hirdetés

A THQ Humble Bundle kezdeményezése is magával ragadó ajánlatnak bizonyult, s akkor azt hihettük, hogy soha nem lesz már ekkora lehetőségünk a csődbe ment THQ címeit beszerezni, de tévedtünk!

Az ünnepek alkalmából ugyanis befutott Steamre a THQ kollekció címen futó csomag, amelyben a kiadó 25 darab (!) kedvelt játéka kapott helyet. A válogatás megvásárlásával a teljesség igényével a következő játékokat szerezhetitek be: Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, a Darksiders, a Darksiders II, a Homefront, a Metro 2033, az MX vs ATX Reflex, a Dawn of War II: Retribution - The Last Standalone, a Nexuiz, a Red Faction I-II, a Red Faction: Armageddon, a Saints Row 2, a Saints Row: The Third, a Supreme Commander, a Supreme Commander: Forged Alliance, a Titan Quest, a Titan Quest - Immortal Throne, a Warhammer 40.000 Dawn of War II: Retribution, a Warhammer 40.000: Space Marine, a Warhammer 40.000: Dawn of War II és a Warhammer 40.000: Dawn of War II Chaos Rising.

 

A kollekció 24.99 eurót kóstál, ami szinte aprópénznek számít, ha eszünkbe jut, hogy 25 darab produktummal leszünk vele gazdagabbak. Érdemes megjegyezni, hogy ha ezen játékokat külön-külön szeretnének megvásárolni, akkor 137.38 eurót kellene kiperkálnotok, ami a kollekció árához mérve 112.39 eurós spórolás. Az ünnepek alatt igazi szórakozást nyújthat a THQ kollekció, reméljük sikerült ezzel az információval szebbé varázsolni a karácsonyt.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)