Hirdetés

Kihagyja az előző konzolgenerációt a Star Wars Jedi: Fallen Order 2, viszont várni kell még rá

|

A legújabb pletykák szerint csak 2023-ban fog megjelenni a Star Wars Jedi: Fallen Order 2.

Hirdetés

Már hivatalosan is bejelentette a Respawn Entertainment, hogy készül a Star Wars Jedi: Fallen Order 2, az pedig gyakorlatilag nyílt titoknak számít, hogy a május 26. és 29. között megtartandó Star Wars Celebrationön fogják a játékot leleplezni. 

A VentureBeatnél tevékenykedő Jeff Grubb azonban most arról mesélt podcastjában, hogy a korábbi feltevésekkel ellentétben nem idén év végén, hanem csak valamikor 2023-ban jelenhet meg a játék. Szolgált azonban más érdekes infókkal is.

Hirdetés

Grubb szerint ugyanis a Respawn most lép egy nagyot, és maga mögött hagyja az előző konzolgenerációt, magyarán a Fallen Order 2 nem fog Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezni, csak Xbox Series X/S-re és PS5-re, valamint természetesen PC-re.

Ez nyilván nagy segítség a csapatnak, hiszen nem kis teher még mindig a nyakukon cipelni az előző generációt, annak minden technikai limitációjával együtt. Kíváncsian várjuk a hivatalos infókat, május végén elvileg minden ki fog derülni.

A készülő Star Wars játékokat egyébként nemrég szedtük össze egy videóban: 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)