Hirdetés

Kihívásokkal teli lopakodós stratégiai játék lesz a The Stone of Madness

|

A Teku Studios alkotása várhatóan valamikor jövő tavasszal fog megjelenni.

Hirdetés

Az amerikai IGN Gamescom Studio műsorában jelentette be a Merge Games kiadó a játékot, amelyben egy 18. századi őrültek házából kell megszökni a főhőseinkkel. A The Stone of Madness a valós idejű stratégiát és a lopakodást ötvözi egy különleges világban, amely látványát Francisco de Goya festményei ihlették.

Hirdetés

A történet szerint a folyamatosan változó, rejtélyes monostorból kell megszöktetni a karaktereinket, akik mindegyike valamilyen traumától vagy fóbiától szenved. A bejelentés alapján egyáltalán nem lesz könnyű a játék, és nagy hangsúlyt kell fektetni a szökési terv megalkotására. Érkezett egy kedvcsináló is, ezt alább nézhetitek meg.

A The Stone of Madness 2021 tavaszán fog megjelenni PC-re, Nintendo Switchre, Xbox Series X-re és PlayStation 5-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)