Hirdetés

Kikapott egy online játékban, ettől dührohama lett, és megölte egy hónapos fiát

|

Anthony Trice-t gyilkosság vádjával vették őrizetbe, hiába szállították kórházba kisfiát, a csecsemő nem élte túl a sérüléseket.

Hirdetés

Egyelőre nagyon kevés konkrét információ került ki az esetről, a rendőrök elég szűkszavúan nyilatkoztak. Mindenesetre a hírek szerint a Kentucky államban található Louisville-ben történt a szörnyű eset. A későbbi vádlott, Anthony Trice otthonában dührohamot kapott, és megütötte mindössze egy hónapos kisgyermekét, aki később belehalt a sérülésbe. 

Hirdetés

Trice egyedül vigyázott otthon kisfiára, és játékkal töltötte el az időt. A hivatalos beszámolók szerint kikapott egy online videojátékban, ettől lett dühös. Eldobta a kontrollerét, majd megütötte a csecsemőt, egészen pontosan a fején találta el fiát. A rendőrség szerint az ütés után Trice megpróbálta megnyugtatni valahogy a gyereket, de miközben kivitte a konyhába, még el is ejtette őt. Később tápszert készített neki, majd egyedül hagyta a babát, mert kiment a mosdóba. Mikor visszatért hozzá látta, hogy az újszülött már nagyon rosszul van, ekkor hívta ki a mentőket. 

A kisbabát azonnal kórházba szállították, de később nem tudták megmenteni az életét, belehalt a sérüléseibe. Trice-t gyilkosság vádjával letartóztatták. A szörnyű tragédia fényében elég valószínű, hogy újra felizzanak majd az Egyesült Államokban a videojátékokkal szembeni politikai viták, holott kifejezetten fontos lenne, hogy ebben az esetben Anthony Trice elmeállapotát vizsgálják meg, és ne csak az kerüljön fókuszba, hogy megmagyarázhatatlan tette előtt épp egy videojátékkal játszott. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)