Hirdetés

Kikerül a Doom Eternal csalás elleni védelme a következő frissítéssel

|

A Denuvo rendszere annyi kritikát kapott, hogy a Doom Eternal fejlesztői inkább nem is bajlódnak vele tovább.

Hirdetés

Felpörögtek az indulatok a Doom Eternal körül, de ez leginkább csak annak tudható be, hogy az id Software beépítette a Denuvo csalás elleni rendszerét a játékba. Rengetegen kritizálták ezt a döntést rengeteg okból (de főleg azért, mert kernel alapú, ezért beeszi magát az operációs rendszerbe), az id pedig végül úgy döntött, hogy nem ér ennyit ez az egész, a következő frissítéssel ki is szedik azt.

Hirdetés

A védelmet fejlesztő cég többször is elmagyarázta, hogy a Denuvo csak az operációs rendszer és a játék kapcsolatát figyeli, illetve csak az ezzel kapcsolatos adatokat küldi az Amazon szervereihez. Ez nem nyugtatott meg senkit, ráadásul többen is jelentették, hogy a Denuvo beépítése óta gond van a sebességgel, és akadt, akinek el sem indult a játék azóta.

Az id Software a kritikákra reagálva bejelentette, hogy minden technikai hibát kivizsgálnak, de emellett ki is műtik a Denuvo védelmét a játékból. Egyetértetek a döntéssel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)