Hirdetés

Kikerült a Denuvo a Mafia: Definitive Editionből és még akciós is

|

Még egy picit jobban fut majd a trilógia első részének felújított verziója.

Hirdetés

Folyamatos beszédtéma a Denuvo, mely azzal a céllal létezik, hogy megakadályozza a játékok illegális terjesztését. Persze a szoftver nem hibátlan, sőt egyes esetekben órák alatt feltörik a védelmet, ami onnantól csak egy fölösleges, a teljesítményt visszafogó kolonc a játék nyakán.

Ebben a hónapban már egy játék, a Marvel's Avengers elbúcsúzott a védelemtől, most pedig a 2K egyik címe köszönte meg a szolgálatot.

Hirdetés

A Hangar 13 körülbelül egy évvel a megjelenés után eltávolította a Mafia: Definitive Edition védelmét és ezzel egybekötött akciót is hirdetett. A Steamen szeptember 30-ig 40% kedvezménnyel vásárolható meg a trilógia első epizódjának remake-je, ami nemcsak alaposan felturbózta a 2002-es klasszikus grafikáját, a sztorit is kibővítette, hogy teljesebb képet kapjunk az eseményekről és jobban megismerhessük a karaktereket.

Amennyiben még nem vettétek meg a felújított kiadást, érdemes megfontolni, mert az akció keretén belül már tényleg nagyon megéri. Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogy milyen látványt lehet kifacsarni a játékból, ezt a videót mindenképpen nézzétek meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)