Hirdetés

Kikerült a World of Warcraft: Shadowlands egyik erősen spoileres átvezetője

|

Ahogy haladnak a hetek, és a játékosok átrágják magukat a kiegészítő tartalmain, úgy nyílnak meg sorban a Shadowlands nagyobb sztori-átvezetői, de ezt még nem láttátok.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands nem rövid móka, és ahogy a játékosok haladnak előre a tartalommal, újabb és újabb átvezetők nyílnak meg.

A legutóbb felbukkant videót azonban még nem érheti el senki a játékon belül, így leginkább az adatbányászoknak köszönhetjük, hogy még idő előtt felkerülhetett YouTube-ra. Aki szeretné maga felfedezni a történet nagyobb pillanatait, az most forduljon el, ugyanis spoilerek következnek.

Hirdetés

Torghast, a végtelen torony központi szerepet tölt be nem csak a játékmenet, de a sztori szempontjából is. Itt raboskodnak a Horda és a Szövetség vezetői, és hétről hétre azon dolgozunk, hogy kimentsük őket onnan.

Anduin, a Szövetség királya jelenleg is a Jailor és Sylvanas (a kiegészítő két főgonosza) díszvendége, de hiába a kínzások, az ifjú oroszlán nem hajlandó átandi magát a sötét oldalnak. Egy drasztikusabb lépésre lesz szükség, ez pedig Slyvanast komoly választás elé állítja.

Érdekes lesz figyelni Sylvanas és Anduin kapcsolatát a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)