Hirdetés

Kilenc, egészen remek játékot szerezhetsz most meg két ebéd áráért

|

A Humble Bundle új akciójában még két kupon is jár a 9 nagy sikerű játék mellé.

Hirdetés

Bizonyára mindenki, aki szokott PC-s játékokat vásárolni, és nem bánja, ha nem kell ezekre nagyon sokat költenie, tudja, hogy érdemes figyelni a Humble Bundle csomagjait, melyek mindig remek játékokat tartalmaznak, nem kerülnek sokba, és az eladásokból származó bevétel egy része jótékonysági szervezeteknek megy.

A Capcom Summer 2022 Bundle esetében három szint közül választhatunk, de akkor is csak 18,19 eurót kell fizetnünk, ha mindent szeretnénk.

Hirdetés

Az 1 eurós alapcsomag a Stridert és a Bionic Commandót tartalmazza, a 9,02 eurós szinten ezek mellett már a Street Fighter V, a Dragon's Dogma: Dark Arisen, a DmC: Devil May Cry, az Ultra Street Fighter IV, és egy a Street Fighter V - Champion Edition extra tartalmaira beváltható 50%-os kupon is található, a 11 elemből álló, legnagyobb bundle pedig a fentieken túl a Monster Hunter: Worldöt, a Devil May Cry 5-öt, a Devil May Cry HD Collectiont is adja, továbbá egy 50%-os kupont a Monster Hunter Rise-hoz.

Az ajánlat még valamivel több mint 6 napig él. A befizetett összeg jótékonyságra szánt része a The Trevor Projecthez, valamint az American Civil Liberties Unionhoz jut el.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)