Hirdetés

Kilenc percen át nézhetjük a Star Wars Jedi: Survivor játékmenetét

|

Sokaknak valószínűleg ennyi is elég lesz, hogy befizessenek egy második körre Cal Kestissel.

Hirdetés

Az előző évtized második felében teljesen beleszerelmesedett az Electronic Arts a multiplayer címekbe, és már készen állt rászögezni a fedelet az egyszemélyes játékok koporsójára, amikor szerencsére szembejött vele a valóság. A Star Wars Jedi: Fallen Order, melynek kész csoda, hogy zöld utat adott a kiadó, nemcsak a kritikusokat nyűgözte le, hanem a játékosokat is, a vezetés pedig belátta, hogy igen is van igény olyan játékokra is, amelyeket magányunkban is élvezhetünk.

Ennek szellemében nem volt kétséges, hogy jöhet a folytatás, ugyanakkor az is igaz, hogy az EA akkor is EA marad, amikor a rokonszenvesebb arcát mutatja a világ felé (a Titanfall Legends fejlesztői a saját bőrükön tanulták meg ezt a leckét.)

Hirdetés

A Respawn Entertainment nagyobbik és szerencsésebbik fele viszont zavartalanul dolgozhatott Cal Kestis öt évvel később játszódó kalandján, és még az extra fejlesztési időt sem sajnálta tőlük a kiadó. A halasztás pozitív hozadékáról április 28-ától győződhetünk meg személyesen, de már előtte képet alkothatunk a játékmenetről az amerikai IGN gameplay videójának köszönhetően. Ez a 9 perces részlet a játék elejéről származik, a helyszín a Koboh bolygó, ahova Cal Kestis nemes egyszerűséggel lezuhan az űrhajójával.

A Cameron Monaghan által megformált padawan láthatóan jártasabb már mind a fénykard forgatásában, mind az Erő-használatban, és képes menet közben vívóstílust váltani. Sőt, egyszerre két fénykarddal is boldogul, valamint össze is illesztheti azokat. Egyeseknek csalódást okozhat, hogy a fejlesztők továbbra is tartják magukat ahhoz, hogy humanoidokat nem apríthatunk miszlikbe, droidokat viszont annál inkább.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)