Hirdetés

PC-re jön a legendás Killer 7

|

Suda51 játéka 13 év késéssel nyűgözheti le a PC-s rajongókat.

Hirdetés

2005-ben PlayStation 2 és GameCube platformokra jelent meg Suda51 agyament játéka (a fiatalabbaknak ő ugye a Let it Die miatt lehet ismerős), ami sok emberhez ugyan nem jutott el az elég egyedi játékmenete miatt, sokan azonban igazi kult játéknak tartják.

Hirdetés

A kifejezetten csavaros történet egy elit bérgyilkos csoport körül forog, és bizony résen kell lennie annak, aki követni akarja a sztorit, mert összeesküvés-elméletekből és fordulatokból nincs hiány. A csoport valójában egyetlen ember, Harman Smith 7 különböző személyiségének manifesztációiból áll össze, akik saját külsővel, személyiséggel és képességekkel rendelkeznek.

Nyilván nem ez lesz az idei év legszebb játéka, de ha anno kihagytátok, és kíváncsiak vagytok milyen agymenés születik Suda51, Shinji Mikami és Hiroyuki Kobayashi közös munkájából, akkor most itt a lehetőség, hogy pótoljátok.

Van köztetek olyan, aki anno tolta a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)