Hirdetés

Killer Instinct - „ez nem free-to-play"

|

Ken Lobb, a Microsoft munkatársa szerint a Killer Instinct alapverziója nem free-to-play, inkább egy nagylelkű demó. Lássuk, mit is ért ez alatt pontosan.

Hirdetés

A klasszikus részek rajongói az E3 óta várják a Killer Instinct visszatérését, pontosabban azok, akik felülemelkedtek a tényen, hogy a verekedős játék kizárólag Xbox One-ra jelenik meg.

A legújabb Killer Instinct megjelenésekor ingyenesen letölthető lesz, de az alapverzióban mindössze egy karakter - Jago - játszható, a többiekért fizetni kell majd. Ebből kiindulva free-to-play üzleti modellt vizionáltunk a játék mögé, de Ken Lobb a Microsofttól nem ért velünk egyet. "Annyi játékost szeretnék elérni, amennyit csak lehet. Néhányan azt gondolják, hogy 'ó, free-to-play'. Nem, ez nem free-to-play. Mert mi is az? Olyan dolog, amit teljes egészében sosem birtokolhatsz. Megjelenéskor, ha meg akarod venni a játékunkat, megveheted. Birtokolni fogod. Nem lesz szükséged arra, hogy aranyat, vagy érméket grindolj, amikkel feloldhatsz későbbi dolgokat. Semmi ilyesmi."

"Az első napon annyi az ingyenes rész, hogy letöltheted Jago-t és az egész játékod meglesz vele. A sztori mód később érkezik, de megkapod a teljes tutorialt, a gyakorló módot és bárkivel harcolhatsz online. Szóval meglesz a teljes játék, de csak Jago-val. Aztán ha úgy döntesz, hogy bejön például Thunder is, megveheted őt 5 dolcsiért. Talán csak ennyit akarsz, minek kéne kifizetned a teljes árat? Fizess csak ötöt, és tiéd Thunder. Viszont ha befizetsz a 40 dodós csomagra, ugyan később vehetsz még egy-két apróságot, de meglesz az egész. Nem olyan, hogy valaki érméket vesz azért, hogy feloldjon dolgokat. Ezért is mondtam mindig, hogy ez nem free-to-play játék."

A játékot egyébként "évadonként" kívánják megjelentetni, első évben 8 karakterrel, és további nyolccal a későbbiekben. A Killer Instinct debütálása az Xbox One megjelenésekor várható, melyről pontosat még mindig nem tudni, de például ma is érkeztek újabb pletykák vele kapcsolatban. Zárásként pedig következzenek Lobb szavai: "Szeretek úgy fogalmazni, hogy megalkottuk a világ legnagylelkűbb demóját. És ha megvennéd a játékot sok-sok DLC-vel együtt, tedd azt. Ez nem free-to-play."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)