Hirdetés

Ne ijedj meg, ha a Killer Instinct PC-s verziójában csak egy karaktert választhatsz

|

Egy komoly hiba gátolja a játékosokat abban, hogy hozzáférjenek a karakterfelhozatal nagy részéhez.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass PC-n is tartalmazza a Killer Instinct: Definitive Edition verzióját, amiben 26 karakter közül válogathatunk. A probléma ezzel csak annyi, hogy a PC-s játékosok egy része csak egyhez férhet hozzá.

Hirdetés

A Killer Instinct kiadója, a Microsoft azt nyilatkozta, hogy tudnak a hibáról és július 26-án megígérték, hogy kijavítják. Az azóta eltelt 4 napban nem változott a helyzet, de legalább volt idejük a rajongóknak kibogarászni a probléma forrását.

Egy Twitter-felhasználó szerint minden PC-s Game Pass előfizető rendelkezik az összes karakterrel, de úgy néz ki, hogy a karaktereket xboxos fájlként tölti le a rendszer, így a PC-n próbálkozó játékosok egyszerűen nem tudják használni őket.

Egyelőre nem tehetünk mást, mint hogy várjuk a megoldást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)