Hirdetés

Killer Insinct Season 2 - ne kötözködj a múmiával (videó)

|

Hangulatos videóval mutatkozik be az Xbox One exkluzív verekedős játék legújabb, mégis legöregebb karaktere.

Hirdetés

Az Iron Galaxy a múlt héten már lerántotta a leplet a Killer Instinct Season 2 legújabb karakteréről, de a bemutató videóra egészen idáig várnunk kellett.

Az eddig megismert két bunyós mellé (T.J. Combo, Maya) most Kan-Ra, a 2500 évvel ezelőtt eltemetett varázsló csatlakozik, akit sikerült egész jól mumifikálni, ugyanis a jelek szerint semmit nem vesztett erejéből. A varázsigék kikereséséhez sem kell gumibogyó-szörpöt innia, de hát a legtöbb múmia így van ezzel.

Kan-Ra fő fegyvere a varázslatok használatában és a környezet manipulálásában rejlik, nem feltétlen áll le pofozkodni. A Killer Instinct Season 2 karaktereit egyébként havi rendszerességgel mutatják be, így a negyedik harcos is befut még az év vége előtt, pontos dátumot azonban  egyelőre nem kaptunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)