Hirdetés

Killer Instinct - újabb külsős karakterek kerülhetnek bele?

|

Úgy tűnik, hogy a Microsoft a Killer Instinctből egyfajta Smash Bros. stílusú verekedős címet szeretne faragni, ugyanis a játék új harcosokkal bővülhet más franchise-okból.

Hirdetés

A nagy E3-as hírforgatagban talán sokan elsiklottak a bejelentés mellett, hogy a Microsoft keresztezte a Killer Instinct verekedős játékát és az egyik legnépszerűbb szériáját, a Gears of Wart, méghozzá egy játszható karakter, General RAAM bevonásával.

Úgy tűnik, hogy a Microsoft ennyivel nem éri be és további népszerű, házon belüli harcosokkal bővítené a PC-re és Xbox One-ra is elérhető Killer Instinct felhozatalát, ugyanis közzétett egy felmérést, amelyben arról kérdezik a közösséget, hogy a felsorolt hősök közül kiket látnának szívesen a játékban. A listában olyan franchise-ok képviseltetik magukat, mint a Perfect Dark, a Crackdown és a Halo, tehát a kiadó láthatóan mindent bevet: 

Az említett kérdőív valószínűleg hatással lesz a Killer Instinct Season 4 karakterkínálatára (noha a végeredmény semmire sem kötelezi a játékot fejlesztő Iron Galaxy-t), így ha szeretnétek ti is hallatni a hangotokat, akkor töltsétek ki bátran. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)