Hirdetés

Killer Instinct - ilyen a PC-s változat 1080p és 60fps mellett (videó)

|

A Killer Instinct Windows 10-es változata is igen jól néz ki, a készítők pedig megmutatták, hogy ha a PC-nk bírja, milyen látvány fogad a legszebb grafikai beállítások mellett.

Hirdetés

Ma megérkezett az Xbox One egyik nyitócímeként megjelent Killer Instinct harmadik szezonja többek között nyolc új karakterrel, ami egyben a Windows 10-es változat rajtját is elhozta. Ennek örömére a készítők megmutatták azt is, hogy néz ki erősebb konfigurációkon a játék.

A friss videón az egyik új karakter, a Halo-univerzumból vendégszereplőként beugró Arbiter küzd meg Hisakóval, a maximális grafikai beállítások mellett. A háromperces videót így Full HD-s felbontásban élvezhetjük, ami valamivel nagyobb az Xbox One-os változat 900p-s képkockáinál. A frame rate viszont itt is 60 képkocka másodpercenként, ahogy a konzolon, így nem lesz különbség a játék teljesítményében, ami elég fontos volt tekintve, hogy a két platform között is mehetnek a multis küzdelmek.

Ti kipróbáljátok majd PC-n is a Killer Instinctet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)