Hirdetés

Killer Instinct: Season Two - visszatér egy régi kedvenc

|

Fogorvos még nem látta, manikűrösnél sem járt, ellenben rendelkezik néhány implantátummal. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Naná, hogy Riptor, és ha ezt kitaláltad, akkor fogadd virtuális vállveregetésem. Bizony, a közönségkedvenc velociraptor a Killer Instinct: Season Two negyedik harcosa.

Riptor-t - akárcsak más harcosokat - többféleképpen próbálhatjuk majd ki. Egyrészt kivárhatjuk, míg épp ő kerül sorra ingyen játszható harcosként, de megvehetjük külön is. Aztán ott van még a lehetőség arra, hogy a Killer Instinct reboot minden szereplőjét egyszerre a magunkénak tudjuk egyetlen jókora csomagban, míg a korai Xbox One tulajok számára a Season One mellé megvásárolható Season Pass lehetett vonzó ajánlat.

Egyébként érdemes végignézni a videót, mert az utolsó másodpercekben finom utalást tesznek az ötödik harcos kilétére. Persze ismét Jago a szenvedő alany.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)