Hirdetés

Killer Instinct: Season 2 - itt sem lesz ingyen a bunyó

|

Holnap kezdődik az új szezon, amire a most érkezett videóval melegíthettek. Kezdetnek jön két új harcos.

Hirdetés

A Killer Instinct: Season 2 holnap érkezik Maya és TJ Combo társaságában. Ez csak a kezdet, mivel a szezon végéig folyamatosan jelennek majd meg az új harcosok. A Season 2 végére nyolc új bunyóssal, ugyanennyi új kinézettel és 16 prémium felszereléscsomaggal leszünk gazdagabbak.

Ahhoz, hogy mindezt beszerezzétek, megvásárolhatjátok majd egyesével a DLC-ket, de akár egyben is kifizethetitek az összes tartalmat. Ha eddig még nem tetted volna meg, beszerezheted az összes Season 1 DLC-t is az Ultra Edition megvásárlásával. Aki komolyan szeretné űzni a bunyózást, annak feltétlenül javasolnánk legalább az egyik megoldást, tekintve a free-to-play verzió szerény lehetőségeit.

Nektek ki a kedvenc karakteretek a Killer Instinctben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)