Hirdetés

Killer Instinct Season 2 - újabb két bunyós lép ringbe

|

A Microsoft lerántotta a leplet az Xbox One exkluzív verekedős csoda, a Killer Instinct legújabb karaktereiről, a bejelentést pedig egy videóval is megfejelték.

Hirdetés

A Killer Instinct második évadához legutóbb Riptor, a harcművészetekben igencsak jártas velociraptor csatlakozott, most pedig itt a legújabb harcos, aki talán egy fokkal hétköznapibbnak tekinthető ugyan, de semmiképp sem lebecsülendő.

A videóban látható Omen egy bónusz karakter, így nem része az alapfelállásnak. Amennyiben büszke Killer Instinct Ultra Edition tulajdonosok vagyunk, úgy január 30-án, míg Combo Breaker Edition esetén február 5-én válik elérhetővé a villámló démon, aki elsősorban rúgásaival uralja a csatateret.

Nem érdemes kinyomni a videót a vége előtt, a készítők ugyanis néhány másodperc erejéig a következő érkező karaktert, Golemet is megmutatták, róla azonban egyelőre nem sokat tudunk.

Nektek ki a kedvenc karakteretek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)