Hirdetés

Killer Instinct Season Two - köszöntsétek az új harcost

|

Újabb harcos mutatkozott be a Killer Instinct második évadának felhozatalából: ő Maya, aki szintén fullánkos, de nem méhecske.

Hirdetés

Az EVO 2014 esemény megajándékozott minket egy Tekken 7 bejelentéssel és egy Street Fighter ígérettel is, ugyanakkor nem hiányozhatott a bajnokságról a Microsoft Xbox One-exkluzív verekedős játéka, a félig ingyenes Killer Instinct sem.

A Killer Instinct második szezonjának első karaktere már az E3-on megmutatta magát, a következőig viszont egészen az EVO 2014-ig kellett várnunk. Az E3-as trailer utalásai ellenére viszont nem Cinder, hanem az amazóniai hercegnő, Maya mutatkozott be, akit az 1996-os Killer Instinct 2 óta nem láthattunk.

Maya elsősorban ősi Temperance és Vengeance nevű tőreire támaszkodik az összecsapások során, vágószerszámait maximális szintre fejlesztve képes azokat blokkolhatatlan lövedékként is használni, de csak egy sor egymást követő strike után. Ha hiba csúszik a sorozatba, akkor elejti a tőröket és azok szintjei törlődnek.

Ti jobban örültetek volna Cindernek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)