Hirdetés

Killer Instinct - ki lehet az új karakter?

|

Ezúttal egy titokzatos szereplőnőt láthatunk mozgás közben, aki valószínűleg új harcosként csatlakozik a Killer Instinct klasszikus brigádjába.

Hirdetés

A Killer Instinct eddigi négy biztos szereplője mellé (Chief Thunder, Cinder, Glacius, Jago és Sabrewulf) egy újabb érkezik, a rajongók meglepetésére viszont nem klasszikus karakterről van szó. Vagy mégis?

Az alábbi videót a GameTrailers közölte, majd el is távolította az oldalról, így kérdéses, kit láthatunk pontosan, illetve mikor jelentik be hivatalosan. Képességei alapján valamiféle "Pókasszonyról" lehet szó, de a régi karakterek között nem volt hasonló.

A Killer Instinct Xbox One exkluzív, free-to-play címként érkezik a konzol megjelenésekor, melyben egyedül Jago lesz ingyenes, a többi karaktert személyenként 4,99$-s áron (nálunk valószínűleg 4,99€) szerezhetjük be. Ilyen kondíciók mellett talán érdemesebb lesz benevezni a Killer Instinct: Combo Breaker csomagba, de ez még a jövő zenéje. És most ti jöttök: szerintetek kit láthatunk a videón?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)