Hirdetés

Killer Instinct - a steames játékosok is csatlakozhatnak a cross-platform bunyóhoz

|

A Killer Instinct Windows 10-es és Xbox One-os játékosai eddig is szabadon püfölhették egymást és mint kiderült, a Steamre érkező változat sem lesz karanténba zárva.

Hirdetés

Nemrég jelentette be az Iron Galaxy és a Microsoft, hogy a kiadó saját infrastruktúráján kívül, Steam is megjelenik a Killer Instinct. A verekedős játék készítőinek legújabb bejelentése alapján pedig biztosak lehetünk benne, hogy az új verzió kiadásának célja nem más, mint hogy sikerüljön új életet lehelni belé friss játékosok segítségével.

Hirdetés

A csapat egy fórumposztban megerősítette, amire többen gyanakodtak, azaz hogy cross-platform többjátékos móddal bír majd a Steamre érkező változat is. A Killer Instinct Xbox One-os és Windows 10-es változatai között már eddig is szabad volt az átjárás, ehhez a játékosbázishoz csatlakozhatnak majd az új bunyósok, már ha szeretnének. A feature-t egyébként élesben teszteli majd az Iron Galaxy, így a rajt után nem mindig lesz elérhető a cross-play lehetősége.

A Windows 10 és az Xbox közötti átjárhatóság egyébként nem minden esetben jelenti, hogy a steames változat is bekerül a cross-play rendszerbe. A Microsofttól egy másik kiadóhoz átkerült Gigantic például nem eresztette egymásnak az Xbox Live rendszerén belül lévő konzolos és PC-s játékosokat a Steamet és az Arcot használó gamerekkel.

Ti tesztek majd egy próbát a KI új változatával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)