Hirdetés

Killer Instinct - vajon népszerűbb lesz, ha Steamre is megjelenik?

|

A free-to-play verekedős játék hamarosan már nem csak a Windows Store-on keresztül lesz elérhető.

Hirdetés

A 2013-as Killer Instinct az akkor debütáló Xbox One egyik nyitócíme volt, ám tavaly megjelent Windows 10-re is, és a Microsoft saját áruházában még most is ingyen letölthető. Viszont most van egy jó hírünk azoknak, akik inkább a Valve platformját preferálják.

Hirdetés

Jelenleg zajlik Orlandóban a CEO 2017, amely során különféle verekedős játékokban rendeznek versenyeket, és az eseményen került bejelentésre, hogy a Killer Instinct még idén ellátogat a Steamre. A játék Twitter fiókján pedig meg is erősítették az információt.

Emellett pedig bemutatkozott egy vadonatúj karakter is, Eagle, aki egy íjász, és harc közben egy mechanikus madár segít neki elintézni ellenfeleit.

Megjelenési dátum egyelőre még nincs, de mindenképp jó hír, hogy egy újabb, korábban Windows Store-exkluzív játék érkezik meg Steamre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)