Hirdetés

Killer Instinct - ki lehet a titokzatos új karakter?

|

A Killer Instinct fejlesztői egy rejtélyes kedvcsinálóval próbálják meg felpiszkálni a játékosok kíváncsiságát és ha a spekulációk igaznak bizonyulnak, akkor van ok a lelkesedésre.

Hirdetés

Még ősszel számoltunk be róla, hogy a Definitive Edition mellett egy ingyenes kampányt is kapott a Microsoft verekedős játéka, a Killer Instinct, amelynek felhozatalába korábban több külsős karakter is bekerült - például General RAAM a Gears of War, Rash a Battletoads és Arbiter a Halo szériából. A legutóbbi karaktert azonban hamarosan leváltja egy új. 

Kilgore még március 6-ig érhető el és majd csak egy későbbi időpontban tér vissza, ám hamarosan jön helyette valaki új. Nemrég a hivatalos Killer Instinct Twitterre került ki egy nyúlfarknyi ízelítő, amelyben egy idézet olvasható: "És létezik még egy másik erőteljes Coalesced Guardian egy japán katana formájában."

Mivel ezenkívül nem kaptunk további információkat a titokzatos harcosról, így az sem egyértelmű, hogy katanát fog-e viselni, vagy ő maga lesz a katana, de a spekulációk máris megindultak a kilétét illetően és a számos felhasználó szerint egy újabb vendégkarakter állhat a háttérben, méghozzá a Ninja Gaiden franchise-ból ismert Ryu Hayabusa. Ezt egyelőre semmi komolyabb forrás nem támasztja alá, így tudjuk be kívánságnak. Ti örülnétek Ryu beválogatásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)