Hirdetés

Most egy akciójátékot ad ingyen a Humble Bundle

|

Ha 48 órán belül bezsákoljátok, örökre tiétek lehet a Deep Silver játéka.

Hirdetés

A Grasshopper Manufacture készített néhány fura, de minimum különleges játékot az elmúlt években (van, amit a 2013-ban megszünt magyar Digital Realityvel együtt), de mind közül kiemelkedik a Killer is Dead, melyet a Deep Silver adott ki Európában.

Hirdetés

Ennek Nightmare Edition változatát húzhatjátok be a következő, kicsit kevesebb mint 48 órában, ha ellátogattok a Humble Bundle oldalára, és "megvásároljátok" a megfelelő gombok megfelelő sorrendben való megnyomásával. Jelentkezzetek be, rakjátok a játékot a kosárba, fejezzétek be a "vásárlást", és ha nem is azonnal, de hamarosan megkapjátok az aktiváláshoz szükséges Steam kódot.

A Nightmare Edition tartalmaz egy nehézségi szintet, ami nem volt az alapjátékban, egy Theater módot, amiben vissza lehet nézni az átvezetőket, és egy pár extra cuccot. 

Aki játszott már vele, mondja el, hogy tetszett neki, hátha a többiek kedvét is meghozza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)