Hirdetés

Killers and Thieves bejelentés - tolvajnak áll a világ

|

A The Banner Saga kreatív igazgatója a folytatás helyett egy saját ötletén dolgozik a csapat berkein belül. Jön a Killers and Thieves.

Hirdetés

Javában készül már a The Banner Saga 2, de az első rész kreatív rendezője, Alex Thomas most éppen mással van elfoglalva, ugyanis szintén a Stoic Games lobogója alatt valósíthatja meg saját projektjét.

A Killers and Thieves-ben a fejlesztők egy feudális tolvajcéh irányítását bízzák ránk egy értékektől hemzsegő korrupt városban, amolyan XCOM-módra: a bázisunk menedzselése ugyanúgy hozzátartozik majd a játékmenethez, mint az, hogy véletlenszerűen generált bűnözőkből és gengszterekből mestertolvajokat faragjunk egyedi képességekkel felvértezve őket. Akárcsak az említett játék esetében, itt is oda kell figyelnünk döntéseinkre, ugyanis mindennek következménye van: ha elmaradunk a bérek kifizetésével, kiléphetnek az "alkalmazottak" és túl gyengévé válunk ahhoz, hogy kivédjünk egy támadást.

A városban lehetőségünk lesz rablásokat végrehajtani valós időben, több tolvajt is saját kezűleg irányítva, így annyi zsákmányt szerezhetünk, amennyit csak elbírnak embereink. Persze ha kockáztatunk és lebukunk, könnyen börtönbe is kerülhetnek tolvajaink vagy elhalálozhatnak - és utóbbi itt végleges állapot.

 

A Killers and Thieves valamikor 2016-ban jelenhet meg PC-re és Alex Thomas a játékosok megnyugtatásának érdekében elmondta, hogy a The Banner Saga folytatása jó kezekben van, ne aggódjanak miatta, az új projekt nem lesz rá hatással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)