Hirdetés

Killing Floor 2 bejelentés - nagyon durva lesz (frissítve)

|

Az első Killing Floor egy kis költségvetésű alkotás volt, mégis hatalmas siker lett. A második rész sokkal többet kínál és sokkal, sokkal véresebb lesz.

Hirdetés

Frissítés: Időközben jött egy teaser trailer is, ami nem mutat sokat, de épp elég ahhoz, hogy megalapozza a hangulatot.

Korábban írtuk: 2009-ben jelent meg önálló teljes játékként az első Killing Floor, a Tripwire Interactive zombis co-op túlélőjátéka, ami UT2004 modként kezdte, és a tízfős fejleszőcsapat körülbelül három hónap alatt csinált belőle egy önállóan futtatható alkotást.

A játékból mostanáig körülbelül 2,5 millió példány fogyott, több díjat is nyert, ezért várható volt, hogy előbb-utóbb jön a folytatás. A Killing Floor és a Red Orchestra 2 bevételeiből megszülethet a Killing Floor 2, melynek animációihoz állítólag több mint 3000 mo-cap klipet használnak fel. Még a lövést és a közelharci mozdulatokat is mo-capelik. A zombikon körülbelül 95 találati zóna lesz, amitől a játék realisztikusabbá válik, minden találat máshogy hat a fertőzöttekre. Az élő zombik is élethűbben mozognak majd, továbbá átolgozzák a perk rendszert is, 25 szinten fejlődhetünk.

További infók később, megjelenés először a Steam Early Access keretében PC-re és SteamOS-re, de még nem tudjuk, mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)