Hirdetés

Killing Floor 2 - robbanásokkal és lángokkal érkezik az Incinerate 'n Detonate Pack

|

Tovább épül-szépül a világvége, legalábbis a Tripwire víziója a Zedek támadásáról, így az Early Accessben lévő Killing Floor 2-ben egy új pályán robbanthatunk és gyújtogathatunk nemsokára.

Hirdetés

Az Early Accessben viszonylag kevés tartalommal elrajtolt (cserébe undorító effektekből már van bőven) Killing Floor 2 játékosai fellélegezhetnek, ugyanis hamarosan sok-sok újdonság érkezik a találóan elnevezett Incinerate 'n Detonate csomagban.

Ez két új pályával bővíti a kínálatot, melyek közül az egyik az Evacuation Point nevet viseli, és ott játszódik, ahol a dánok megpróbáltak minél több embert a tengerre menteni a Zedek hordái elől. Erről a mapról kaptunk néhány screenshotot is (ezeket a galériában találjátok), viszont a másikról egyelőre semmit sem tudunk. A többi új feature és javítás mellett két új perk érkezik a Killing Floor 2-be (és a hozzájuk tartózó tárgyak), amik a Firebug és a Demolitions nevet viselik.

Az előbbi értelemszerűen főleg tűzzel ritkítja a Zedeket, ebben kétféle lángszóró segít (az első csak afféle sufnituning szerszám, a második már egy profi eszköz). De lesz nála olyan lőszer is, ami felgyújtja, akit eltalál, és persze a kihagyhatatlan Molotov-koktél is jár a perk használóinak. A Demolitions képességről csupán azt tudjuk, hogy egy C4-es töltetet, és egy vállról indítható rakétát is kap majd, ami szintén elég jól hangzik.

Killing Floor 2 Incinerate 'n Detonate csomagjának pontos megjelenési dátumát még nem tudjuk, de biztos, hogy ingyenes lesz, úgyhogy nem kell rá félretenni vagy ilyenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)