Hirdetés

A Killing Floor 2 és a Rising Storm 2: Vietnam is kipróbálható a héten

|

Most a Tripwire két népszerű címébe is belekóstolhattok bármiféle költségek nélkül.

Hirdetés

Megérkezett a Killing Floor 2 és a Rising Storm 2: Vietnam első nagy 2019-es frissítése, a Tripwire Interactive pedig azt szeretné, hogy mindenki kipróbálja ezeket az újdonságokat, így nagyra tárta a virtuális kapukat.

Hirdetés

A Killing Floor 2 esetében a Cyber Revolt update jelenti a szenzációt, amelynek köszönhetően egy új térképen (Spillway), új fegyverekkel (Killerwatt, Helios Rifle), új muzsikákkal, fejlesztésekkel, achievementekkel és kozmetikai cuccokkal érezhetjük magunkat cyberpunk-harcosnak: 

A Rising Storm 2: Vietnamban két újragondolt Red Orchestra 2 térkép, illetve egy a közösség által tervezett pálya várja, hogy birtokukba vegyék a játékosok. Az Apache Snow, a DMZ és a Saigon már megtalálható a felhozatalban. 

Ha kedvet kaptatok valamelyikhez, akkor péntekig teljesen ingyen próbálgathatjátok a játékokat és a frissítéseket a Steamen, sőt az árcédulák is kevesebbet mutatnak a szokásosnál.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)