Hirdetés

Killing Floor 2 - friss pályákon mészárolhatunk az új fegyverekkel

|

Megjelent a co-op horrorjáték legújabb ingyenes frissítése, ami számos újdonságot hozott a játékosoknak.

Hirdetés

A Killing Floor 2 töretlen népszerűségnek örvend a műfaj rajongóinak körében, így érthető, hogy a fejlesztők sem szeretnék elhanyagolni játékosaikat, akik a most kiadott frissítésnek köszönhetően vadonatúj fegyverekkel, eddig még nem látott helyszíneken irthatják a zombikat.

A Descent Content Pack névre keresztelt csomag tartalmazza az első részből jól ismert The Spitfires pisztolyokat és a Stoner 63a gépfegyvert. Emellett pedig bekerült a játékba a Descent pálya, amelyen minden hullám után más helyszínen kell megküzdenünk a rohamozó hordákkal, illetve a közösség által készített Nuked. Érdemes lesz újra elővenni a Tripwire Interactive alkotását!

Ti játszotok a Killing Floor 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)