Hirdetés

Killing Floor - Co-op zombihent trailer

|

Elkészült a Left 4 Dead riválisaként beharangozott Killing Floor, amit egy videóval ünnepeltek meg alkotói.

Hirdetés

Játszani jó. Többen együtt játszani pedig még jobb. Legalábbis így véli sokmillió idős és fiatal világszerte. Ezért sem oly meglepő, hogy a kompetitív játékmódok mellett a kooperatív multiplayer is egyre nagyobb rajongótábort tudhat magáénak. Ezt a növekvő népszerűséget lovagolta meg sikerrel a Left 4 Dead, s a jelek szerint nem kell sokat várnunk a követőkre és a potenciális trónkövetelőkre.



Az egyik új versenyző az aprócska Tripwire Interactive Killing Floor címre keresztelt co-op multiplayer FPS-e, amiben a Valve játékához hasonlóan zombik százait és ezreit kell hidegre tennünk. A különbség csupán annyi, hogy négy helyett hat játékos küzdhet együtt, több fegyvert találunk az egykori modkészítők alkotásában, ráadásul a pályák felépítésén némi átalakítást hajthatunk végre azzal, hogy egyes ajtókat lezárunk, s az általunk preferált irányba tereljük a hordát.



A Killing Floor már előtölthető a Steam hálózatáról, mégpedig 11,24 eurós áron. A játék aktiválására viszont május 14-ig még várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)