Hirdetés

Killing Floor - "Heavy Metal" zúzda következik

|

Zombihentből sosem elég - mondhatják a Killing Floor rajongói. Sőt, heavy metalból sem elég... ezt meg én mondom!

Hirdetés

Ezúttal nem a zenei stílusról, hanem a Killing Floor új, ingyenes kiegészítőjéről beszélek, amelynek Heavy Metal a címe, és amelyet most jelentettek be.

Ez lesz az első DLC, amelyet a játékhoz kiadnak, de a tervek szerint ezt még jó sok másik követi majd. Az új szint, amelynek neve "Foundry" egy régi kohászati üzemben játszódik. Ezt az üzemet a Horzine Corporation átalakította úgy, hogy itt végezhesse el halálosan titkos katonai projectjeit. Hogy pontosan mit is akartak itt csinálni, annak kiderítése ránk vár, de előbb be kell hatolnunk egy csapattal és meg kell tisztítani a helyet a fertőzéstől.

Ehhez két újfajta fegyver áll rendelkezésünkre - az első egy régi kedvenc, amelyet szinte az egész világon használnak: az AK-47. Ebben az esetben ez egy behajtható tusával rendelkező darab, amely kiváló a szobáról szobára történő közelharcban. Jól használható lesz, mint erősebb fegyver a Commander Perkhez, és nagyobb a megállító ereje mint az alap Bullpupnak.

A másik fegyver, amelyet minden akció-film összes kommandósa jól ismer és használ - s persze csak magánérdeklődésből, az a japán Katana. Amikor a csapat megfejti majd a rejtélyt, akkor jön majd a képbe ez a japán legenda, ez a darab szamuráj-történelem, amely egyrészt gyönyörű, másrészt maga a tökéletes közelharc-fegyver.

Emellett az ingyenes DLC mellet a Tripwire hamarosan kiad majd egy fizetős DLC-t is a Killing Floorhoz, amelyben majd négy játszható karakter lesz, olyanok, mint a Horzine kohászati dolgozó, és a katona, aki Horzine prototípus páncélt visel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)