Hirdetés

Killing Floor - Kooperatív zombivadászat PC-re

|

Az Unreal Tournament 2004 egykori rajongói módosításából teljes értékű játékot kalapál egy újonc fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Láttunk mi már több példát arra, amikor népszerű modokból extra tőke, idő és humánerőforrás ráfordításával bolti forgalomba hozható játékot kreáltak. Elegendő csak a Frontlines: Fuel of War-ra, vagy a megjelenés előtt álló Damnation-re gondolni. Igaz, a két példa közül az előbbi csupán annyiban kapcsolódik ide, hogy időközben profivá érett modkészítő csapat első igazi játékát tisztelhettük benne.

Killing Floor - 5. kép Killing Floor - 4. kép



Nos, valami ilyesmi készülődik a Tripwire Interactive háza táján is. Egyelőre csak közelgő steames megjelenésről szól a fáma, de nem kizárható, hogy előbb-utóbb dobozos formában is találkozunk a Killing Floor címet viselő alkotással. A Left 4 Dead sikerét látva nem csodálkozik rajta az ember, hogy a srácok megpróbálnak tőkét kovácsolni hasonszőrű játékukból. A Killing Floor legfeljebb hat játékos számára biztosít együttműködésre építkező multis szórakozást, ám offline módban egyedül is játszható lesz.

Killing Floor - 3. kép Killing Floor - 2. kép Killing Floor - 1. kép



Néhány jellemző:
- Időlassítás - ZEDtime - szingliben és mutiban
- 9 ellenféltípus fogakkal, karmokkal, láncfűrésszel, vagy akár rakétavetővel felfegyverkezve
- Több, mint 12 használható fegyver a késtől a tűzoltó szekercén, a sörétes puskán és a gépkarabélyon keresztül a lángszóróig
- Hegesztő, testpáncél és orvosi műszerek segítenek a túlélésben
- Karakterfejlesztés Perk-rendszer révén: képességek és jártasságok
- Nyílt, nem-lineáris játéktér. Az ajtók lezárásával (hegesztő) az általunk választott területre terelhetjük az élőholtak hordáját.
- Beépített szerkesztő

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)