Hirdetés

Killzone 2 és Halo Wars demók

|

Ez a hír csak egy kis emlékeztető azok számára, akik esetleg elfeledték, milyen jeles nap a mai.

Hirdetés

Bizony, bizony, nagy nap a mai. Holnap valószínűleg sokan jelentenek majd beteget a suliban, illetve a munkahelyen, hiszen két olyan pompás játéknak is érkezik a demója, amelyek külön külön is alkalmasak lennének arra, hogy az ember ágynak essen. Hála istennek, az egyik csak PS3, a másik csak Xbox, így ha nem egy napon jelennének meg, még akár esély is lenne arra, hogy valamiféle munkavégzés történik holnap, de így... A Halo Wars demo már elérhető bárki számára a Live rendszeren keresztül, a Killzone 2 demó pedig elvileg délután 5 körül válik letölthetővé. Mindkét játékot igen nagy érdeklődés övezi, és valljuk be, jogosan. A Killzone 2 a PS3 egyik legnagyobb exkluzív durranásának ígérkezik, míg a Halo Wars, már csak a Halo univerzum miatt is, kötelező minden rajongónak. Aki esetleg mindkét konzollal rendelkezik otthon, csak sajnálni tudom, hiszen a döntés nehéz. Vajh melyiket válasszam? Lehet esetleg kommentben véleményezni a demót, illetve a holnapi iskolakerüléssel kapcsolatos terveket.

 

killzone2_1.jpg
 
halo-wars__1.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)