Hirdetés

Béke van: a Killzone 2 és Killzone 3 szerverei hamarosan leállnak

|

A sorozat fejlesztője, a Guerilla Games bejelentette, hogy a Killzone sorozat két korábbi részének többjátékos támogatása hamarosan véget ér.

Hirdetés

Aki szereti a Killzone 2 és a Killzone 3 többjátékos módjait annak még van egy kis ideje kiélvezni őket, de nem sok. A PlayStation 3-ra megjelent két lövölde multiplayer támogatása néhány hónap múlva megszűnik, utána pedig már nem lesz lehetőségetek online mókázásra.

Hirdetés

Nem árt tudni, hogy néhány trófea bizony online játékot követel, így az achievement vadászoknak érdemes lesz csipkedniük magukat. Természetesen a játék single player módjai érintetlenek maradnak, így magát a Killzone kampányát továbbra is élvezhetitek majd.

Mindig szomorú, amikor egy régi játék szervereit lelövik, de tekintve, hogy a Killzone 2 és a Killzone 3 már meglehetősen régi epizódjai voltak a sorozatnak (és a PlayStation 3-as közösség is meglehetősen leszűkült) nem sírunk olyan nagyon miattuk. A szerverek pontban március 29-én zárnak, addig mehet a harc, aztán kitör a béke. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)