Hirdetés

Killzone 2 - Tömeggyilkos fegyverek a bétából

|

Bemutatták a Killzone 2 bétájában megszerezhető és használható fegyvereket, féktelen rombolás és fizikai bemutató.

Hirdetés

Megjelenésére állítólag február tizenhetedikén számíthatunk, félreértésesek elkerülése végett, az említett télvégi dátumot a GameSpot szerkesztősége és a GameStop üzletlánc illetékesei hangoztatják, utóbbi továbbra is tizenhetedikére listázza a Killzone 2 megjelenését annak ellenére, hogy a Sony még mindig titkolózik kiadását illetően. Amíg megjelenésére várakozunk lövöldözzünk kicsit, a következő videóban megcsodálhatjuk milyen rombolásra képesek a bétába belecsempészett fegyverek. Találkozhatunk szinte minden képviselőjükkel, gránát, rakétavető, automata és félautomata csöppségek, izmos sotik és töltényzabáló nagypapik. Utóbbi destrukciós hatását kifejezetten gyengének találhatjuk, bár lehet csak a mellékelt videó csalóka. Hatalmas interaktivitásra senki se számítson, emberünk sorozza a falakat és bemutatja fémzabáló jószágokat. A végleges verzióban további fegyverek ravaszára tapaszthatjuk rá ujjunkat.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)