Hirdetés

Killzone 3 - február elején jön a nyílt béta

|

A SCEE ma jelentette be, hogy a Killzone 3 február harmadikától lesz kipróbálható bárki számára.

Hirdetés

Killzone 3 nyílt bétája február harmadikától februád tizenötödikéig lesz játszható, természetesen teljesen ingyen.

A bétában az MP05 Frozen Dam többjátékos pálya lesz kipróbálható, illetve mind a három többjátékos játékmód, de ha nem szeretnénk élő játékosok ellen játszani, letolhatunk pár kört a Botzone-ban is. A többjátékos módok a következőek:

Guerrilla Warfare (16 játékos): A Guerrilla Warfare leginkább a Team Deathmatch-hez hasonlítható, itt is az a cél, hogy az ellenfél csapat játékosait minél többször lemészároljuk, mielőtt lejárna az idő.

Warzone (24 játékos): Ha játszottál a Killzone 2-vel, már ismerős lehet a Warzone. Ez egy körökön alapuló többjátékos kampány, amely öt, véletlenszerűen kiválasztott mini-küldetésre épül. A pályának itt nagyobb része válik elérhetővé, hogy még változatosabb taktikákat alkalmazhassunk.

Operations (16 játékos): Az Operations egy új játékmód, melyben szintén egy kampányon kell kereszül mennünk, azonban nagyobb a hangsúly az animációkon, a történet alapú játékélményen, hasonlóan a Killzone 3 egyjátékos módjához. Több mini-küldetésből áll, melyekben az ISA-nak biztosítania kell a dokkokat, és elpusztítani a gátat, ezzel szemben a Helghast célja a gát védelme.

Botzone (egy játékos és maximum 15 bot): A Botzone egy offline többjátékos mód azoknak, akik szeretnének beleszokni az irányításba, kitapasztalni a fegyvereket és a pályákat mielőtt élesben is kipróbálnák magukat. Bármelyik játékmódot játszhatjuk benne a PlayStation 3 által irányított ellenfelek ellen.

A Killzone 3 február 23-án jelenik meg Európában, az Egyesült Királyságban pedig február 25-én.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)