Hirdetés

Killzone 3: Steel Rain DLC trailer

|

A PS3 exklúzív Killzone 3 már sokszor kivívta egyéb platformok kedvelőinek irigységét is - PS3-on pedig igen népszerű.

Hirdetés

Most megérkezett a Killzone 3-hoz egy teljesen új DLC, amely a Steel Rain címet viseli, és el lehet képzelni, miért is....

Gyakorlatilag két multiplayer pályáról van szó, amelyek első hónapban ingyenesek a PlayStation Plus előfizetőknek - mindenki másnak, illetve az ingyenes hónap elteltével 5 euróba kerülnek majd. Egyik Killzone 3 térkép a Junkyard, amely egy Guerrilla Warfare térkép és amelyben lehet jetpackekkel ugrálni, vagy nagy robotikus exoskeletonokkal mászkálni. A Stahl Arms egy Warzone térkép, amelyben a Helghan fegyvergyárban kell majd harcolni. A két térkép között egy rövid betekintést lehet nyerni egy fegyver elátkozott életébe.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)