Hirdetés

Killzone - ez volt a nagy titok

|

Tegnap egy rejtélyes tweettel a Guerrilla Games felkészített minket egy nagy leleplezésre, és ma meg is történt a bejelentés. Nem tudjuk, hogy örüljünk-e.

Hirdetés

Tudjuk, hogy a Guerrilla Games fejleszt valamit, és azt is, hogy az nem a Killzone-hoz kapcsolódik, de azért titkon reménykedtünk, hogy jön a sorozat második PlayStation 4-es része, vagy legalább egy új játék PlayStation Vitára.

Hát nem. A tegnap megjelent Killzone tweettel mindössze annyit akartak mondani, hogy a hétvégén, várhatóan péntek délután 5 és hétfő délelőtt 9 óra között minden Killzone: Shadow Fall játékos dupla valort kap a körök végén.

Persze ennek is örülünk, mert a dupla valor mindig jobb, mintha feleannyit költhetnénk el, de ez azért nem volt egy szép húzás. Még ha nem is szándékosan „vezettek meg” minket (ilyet nem szokás ilyen sejtelmesen tease-elni) Reméljük, ha már így felcsigázták a népet, legalább az E3-ra hoznak valami izgit. Nem egy tripla valor hétvégét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)