Hirdetés

Killzone Extraction: élőszereplős rajongói kisfilm

|

Lelkes rajongók újabb hihetetlen művet alkottak, lessétek meg jól!

Hirdetés

Az alábbi kisfilm Clinton Jones agyából pattant ki, döntsétek el Ti, hogy sikerült ez a kipattanás.

A történet szerint az Alpha Team-nek 4 perce van, hogy elmeneküljön a megszállt városból, mivel érkezik a légitámadás - de vajon sikerül-e nekik?

Az amatőr készítők hihetetlenül jó munkát végeztek: saját költségvetésből építették fel a látványvilágot, a hangok realisztikusak, az operatőr is jól teljesített, és a vágás is profi. A robbanások nagyon jól néznek ki, de az egész kisfilmen látszódik, hogy jól átgondolt struktúra alapján építették fel. Reméljük, idővel még több hasonlóan színvonalas alkotás érkezik a rajongók részéről, és a tehetségesebbekre esetleg felfigyelnek a kiadók is.

A Killzone 3 február 22-én jelent meg PS3-ra, Move támogatással, a legfrissebb ranglisták szerint pedig leverte a People Can Fly humoros-káromkodós-odamondós lövöldéjét, a Bulletstormot. (Csak zárójelben jegyezném meg, nem meglepő.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)