Hirdetés

Készülhetnek további Killzone játékok is?

|

A Horizon: Zero Dawn kapcsán nyilatkozott a Guerrilla Games ügyvezető igazgatója és megkérdezték őt a Killzone széria jövőjéről is. Mondott érdekes, pletykaindító dolgokat.

Hirdetés

Három éve már, hogy megjelent az utolsó Killzone játék, a Killzone: Shadow Fall, amely a PlayStation 4 egyik nyitócíme volt. Az epizódban ugyan lezáródott a történet, de egy ügyes fejlesztőcsapat - esetünkben a Guerrilla Games - bármikor tudná folytatni a sztorit. 

A stúdió következő projektje a PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawn lesz, amely a Game Informer magazin új címlapján tündököl. A cikk kapcsán a Killzone sorozat jövőjéről is megkérdezték a Guerrilla Games ügyvezető igazgatóját, Hermen Hulstot, aki elmondta, hogy a Killzone számukra egy fontos és meghatározó cím. Bár lezárták a történetet, ugyanakkor szerinte van lehetőség arra, hogy folytassák. Nem szeretnének kijelenteni semmi konkrétat a Killzone jövőjével kapcsolatban, de meg van rá a lehetőség, hogy egyszer bővüljön a széria. 

Nem most először hallhatunk egyébként Hulsttól biztató jeleket a Killzone-nal kapcsolatban. Körülbelül egy éve elárulta egy interjúban, hogy egyelőre korai lenne arról beszélni, hogy mi lesz a Killzone franchise-zal, ugyanis a Horizon fejlesztésére fókuszálnak, de sokatmondóan hozzátette, hogy ki tudja, mi lesz azt követően, így később térjünk vissza erre. 

A Horizon: Zero Dawn 2017. március elsején jön PlayStation 4-re. Ti szeretnétek egy új Killzone-t utána?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)