Hirdetés

Killzone: Shadow Fall - túl a kétmillión

|

A Sony egy hivatalos közleményben tudatta a világgal, hogy a Killzone: Shadow Fall elég jól fogy. Azt mondják örülnek. Such eladás, much exkluzív, wow Killzone.

Hirdetés

A Killzone: Shadow Fall bár nem volt a legjobb PlayStation-exkluzív cím, amit valaha láttunk, elég eredményesen demonstrálta, hogy mit is várhatunk majd a next-gen FPS-ektől.

A Sony legújabb sajtóközleménye szerint elég jól is fogyott, ugyanis január 15-ig bezárólag sikerült 2.1 millió példányt eladniuk belőle. A megjelenési címeknél egyelőre nem a bőség az, ami a leginkább zavaró, ezért a mostanában érkező eladási számok sem a Sony-nál, sem pedig a Microsoftnál nem túl meglepőek.

A Sony mindenesetre örül: "Nagyon örülök, hogy már ennyi ember élvezi a Killzone: Shadow Fallt a PS4 megjelenése óta" - mondta Shuhei Yoshida. "Ez a játék hűen demonstrálja a holland fejlesztőcsapat, a Guerilla Games kreativitását és egyben reprezentálja, amit az SCE WWS nyújtani fog a jövőben".

A Sony Worldwide feje még azt is elmondta, hogy továbbra is remek címeket terveznek kiadni. amik között kiemelte a hamarosan érkező DriveClubot és a The Order 1886-et. 

Ti melyik PlayStation-exkluzív játékot várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)